Alle produkter og tjenester
Ikke registrert? Glemt passordet?
Logg inn eller opprett en konto med

Om Room328

Room 328 A/S

Hurtig voksende svensk firma, som ble grunnlagt i oktober 2000 med ansatte i Stockholm, Istanbul og Lisboa. Vårt egenutviklede tegneprogram som gir mennesker med et hjemmeinnredningsbehov muligheten til å visualisere sine innredningsideer med produkter fra ledende produsenter er vår kjernevirksomhet. Room328 benyttes av over 300 bedrifter profesjonellt. Disse bedriftene solgte over 18000 baderom i 2007. I 2007 startet 63821 privatpersoner sitt baderomsprosjekt via vårt nettverk. Vi er den ledende leverandøren av tegneprogram for web i Norden.

Forretningsidé

Room328s forretningsidè er å la hjemmeinnredningsmarkedet møtes, slik at mennesker med et innredningsbehov enkelt skal kunne finne informasjon, produkter og tjenester for raskt å kunne skape og visualisere sine innredningsideer for seg selv, og andre.

Visjon & Misjon

Vår visjon: Å bli det naturlige startpunkt for alle hjemmeinnredningsprosjekter. Misjon: Å koble sammen alle verdens produkter, tjenster og mennesker i hjemmeinnredningsverdenen.

Historikk

Firmaet ble etablert i år 2000 av Cem A Arel som i sine studieår ved Stockholms Universitetet arbeidet som Flisagent. Han oppdaget hvor vanskelig det var å beregne materialbehovet og hvor vanskelig det var å forklare hvordan forskjellige vegg- og gulvbekledninger kom til å se ut i virkligheten. Det krevde store arealer for å vise alternativene for kunden - som ofte syntes det var vanskelig å se for seg det fremtidige badet foran seg, og det var vanskelig å gi en kostnadsberegning for alle alternativene. Og alt for ofte hendte det at kunden ikke var helt fornøyde med sluttresultatet. Derfor bestemte Cem seg for å finne en mulighet for å visualisere baderom på planleggningsstadiet. Til slutt fant han en programvare som ble utviklet i Portugal og som hadde den kvalitet og enkelhet som krevdes for å tegne baderom på datamaskinen. Programvaren ble tilpasset til det nordiske markedets produkter for baderom og ble videre utviklet til Room328Designer. Den første versjonen, som vendte seg mot forbruker, kom i 2001 og ble levert på en CD. Denne CDn ble solgt i 500 000 eksemplarer. Siden da har programmet blitt videreutviklet til at man nå kan planlegge stort sett hva som helst med programmet. Høsten 2005 ble forbrukerprogrammet ny-lansert i en kostnadsfri online-versjon RoomDesigner. I 2008 er til og med husets øvrige rom inkludert, og hjemmesiden er utviklet slik at hjemmeinnredningsmarkedet kan møtes. Over 50 årsverk er lagt ned for å utvikle programmet som idag eies av Room328 AB